Over ons

De Hofsteenge Zeeman Groep is een organisatie van ervaren accountants en adviseurs. We zijn gespecialiseerd in dienstverlening aan organisaties waarbij het winststreven niet voorop staat. Daaronder vallen lagere overheden (gemeenten, provincies, gemeenschappelijke regelingen), onderwijsinstellingen (primair, voortgezet, MBO, HBO, WO), culturele instellingen, zorginstellingen, overige gesubsidieerde instellingen (regionale omroepen, instellingen op het gebied van duurzaamheid en dergelijke).

Onze werkwijze
Onze professionals dragen bij aan het succes van opdrachtgevers door in de controle en bij de advisering kwaliteit en betrokkenheid te tonen.

Wij hanteren een persoonlijke aanpak en benadering. De eindverantwoordelijke accountant / adviseur is altijd het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever en zichtbaar onderdeel van het team. Wij houden van duidelijke communicatie over inhoud, doorlooptijden en prijzen en bieden zo verrassingsvrije dienstverlening. Dat betekent een reële en concurrerende prijsstelling en belangrijker. geen meerwerknota’s.